A streetfoodservice-ről

A Street Food Service egy díjnyertes európai gyártó minőségi termékeinek forgalmazója. Burger, hot dog, olasz zsemlye. Kiváló majonézek és mártások széles kínálata. Húsleves koncentrátumok, amely igazi ízt adnak az ételeknek. Vonzó fagyasztott termékek formájában feldolgozott minőségi csirke- és marhahús. Kész lédús burgerek, csirkeszárnyak, falatkák, szeletek, csirke popcorn... Gazdagítsa az önök által kínált ételválasztékot.

Megosztjuk a megszerzett sokrétű tapasztalatainkat. A partnerekkel, akikkel kiváló munkakapcsolatot tartunk fenn. Segítjük a vállalkozásaikat, és javítjuk az általuk a végfogyasztónak nyújtott szolgáltatások minőségét. Segítjük őket saját márkájuk és jó hírnevük kiépítésében.

A Street Food Service értékesítési oktatásokat, ügyfelekkel történő kommunikációt, az önök végtermékeinek reklámozását, valamint az önök egységének reklámját is kínálja. És mindezt DÍJMENTESEN.

Váljon piacvezetővé a gyorsétkezés piacán. Gazdagítsa az étterme kínálatát olyan termékekkel, amelyeket az emberek „falni” fognak! A BIG AL és Goldstar termékekkel - amelyek Nyugat-Európában piacvezető szerepet töltenek be - ez sikerülni fog. Garantáltan.

street food service fotka
street food service fotka
street food service fotka
street food service fotka
street food service fotka
street food service fotka